Patchy Paul fun factory vibrator
Deel met anderen:
Share

Tijdens Amsterdam Pride 2017 kun je een spelletje spelen dat een stuk spannender is dan ‘Where’s Waldo’. Wie meedoet met #findpatchypaul maakt kans op een Patchy Paul-pakket. Maar lezers van LiveLikeTom hoeven daar niet eens de deur voor uit: Meet Patchy Paul! Je maakt dan direct kans op een Patchy Paul pakket ter waarde van € 125,-!

Weinig merken horen zo goed thuis op Amsterdam Pride als Patchy Paul. Ken je dat merk nog niet, dan wordt het hoog tijd dat je aanstaande zaterdag op de Prinsengracht meedoet met #findPatchyPaul.

#FindPatchyPaul

Een 2 meter hoge knalgroene Patchy Paul is namelijk de hoofdrolspeler in een actie. Wie zaterdag Patchy Paul heeft gevonden eneen foto deelt met de hashtag #findpatchypaul, maakt kans op een funpakket van Fun Factory. Maar lezers van LiveLikeTom hebben het iets makkelijker.

find patchy paul meet patchy paul liveliketom

 

Speciale winactie voor lezers van LiveLikeTom

LiveLikeTom mag ook 2 fun-pakketten weggeven. Het enige dat je hoeft te doen, is hieronder te laten weten met wie je zaterdag naar Canal Pride gaat. Ga je niet, no worries, laat weten waar je wél uithangt en dan doe je ook mee.

Wie zich heeft aangemeld voor TomPost heeft natuurlijk een klein streepje voor 😉 Wie zich nu alsnog aanmeldt, doet automatisch mee aan de winactie én krijgt bovendien een handgeschreven kaart vanaf een van mijn volgende bestemmingen.

De winnaars krijgen persoonlijk bericht, dus je hoeft niet bang te zijn dat de hele wereld weet dat je de gelukkige bent! Dat zien ze vanzelf wel aan de brede glimlach op je gezicht.

Over Patchy Paul en Fun Factory

Fun Factory is een Duits bedrijf dat het niveau van sextoys naar ongekende hoogten brengt: frisse kleuren, degelijk materiaal en gewoon oplaadbaar met via een usb-kabel. Als je de toys in de keukenla legt, heeft niemand door dat het geen hippe design-melkopschuimer is. Ondertussen weten de speeltjes feilloos de gevoelige plekjes te vinden.

Met wie ga jij zaterdag a.s. naar Amsterdam Pride?