kyle dean massey pippin amsterdam carre
Deel met anderen:
Share

Hij staat niet voor niets in onze tips voor maart, de Broadway-hit Pippin  De succesvolle musical staat voor het eerst in Nederland met de Broadway-cast, inclusief de goddelijke hoofdrolspeler Kyle Dean Massey. Morgen is de perspremière en LiveLikeTom is erbij voor een kijkje achter de schermen. Natuurlijk worden we graag aan de hand meegenomen door de Kyle. Heb jij een vraag voor hem?

Pippin cast Kyle dean massey Carré

Chris Cormack Kyle Dean Massey in bedWie net als ik fan is van de tv-serie Nashville (in NL te zien via Netflix) kent Massey als het geheime vriendje van in-the-closet country-zanger Will (Chris Carmack). Die rol bracht hem natuurlijk naam en faam onder tv-kijkers, maar musical-liefhebbers kennen hem uit de reeks van (off-) Broadway-hits waarin hij schitterde, zoals Wicked en Next to Normal.

De acteur maakt er geen geheim van dat hij in het echte leven ook gay is. Combineer dat met zijn goddelijke lijf en onweerstaanbare lach en je hebt mij in de pocket. Nou vooruit, en natuurlijk zijn enorme talent.

Backstage met Kyle Dean Massey

De musicalster is de komende weken in Amsterdam voor de musical Pippin. Dat er veel komt kijken bij zo’n show, laat Kyle maar al te graag zien in zijn korte backstage YouTube-filmpjes.

In bed met Kyle Dean Massey 

Kyle heeft een grote schare fans en het aantal Tumblr-pagina’s met talloze foto’s, al dan niet met kleren aan. Genoeg materiaal dus om een avond thuis te blijven. Wil je hem in levende lijve zonder shirt zien, dan is Pippin de juiste plek. Fans berekenden dat hij 35% van de voorstelling shirtloos op het podium staat.

Kyle Dean Massey shirtless on bed

Ik ben benieuwd hoe vaak hij traint, wat ‘ie eet en of ‘ie hamburgers lust. Hij doet vast niet mee aan mijn Hamburgertest 2016, maar wie weet wil ‘ie er best een proeven tijdens een weekendje Rotterdam.

Heb jij andere vragen voor ‘m, dan is dit je kans. Morgen gaat LiveLikeTom backstage en is er een flinke kans dat ik jouw vraag aan ‘m kan voorleggen. Daarom:

Wat wil jij weten van Kyle Dean?