well strung singing string quartet
Deel met anderen:
Share

De nieuwste muzieksensatie die momenteel viraal gaat is Well Strung. De 4 hunky guys met bespelen snaarinstrumenten, zingen en versieren mannen en vrouwen met hun goddelijke looks. In hun hometown New York City maakten ze een videoclip voor hun cover van Lorde’s Royals. Ben je er klaar voor?

Well-Strung, the singing string quartet‘ noemen ze zichzelf. Met hun aangename verschijning en opvallende keuze voor een mix van klassieke muziek en pop pakken ze het grote publiek in. Dat hun cover van Royals van Lorde het goed doet, is niet zo gek. Stijlvol in zwart wit geschoten, komen de heren goed tot hun recht. Dat is niet het enige.

-> Meer mooie mannen zien? Volg dan dagelijks de mannen in Jap’s Corner

Als je even googlet op de mannen, dan vind je al snel ontblote torso’s, biceps en chestpacks.Edmund Bagnell (eerste viool), Chris Marchant (tweede viool), Daniel Shevlin (cello) en Trevor Wadleigh (viola) zijn lekker, muzikaal en een tikkeltje (of nou ja: flinke scheut) gay. Who cares about the music?

Chelsea’s mom van Well-Strung: ode aan Hillary Clinton

Het feit dat ze ook muzikaal hun mannetje staan helpt wel mee. Desondanks duurde het toch 6 jaar voordat hun albums worden opgepikt. Hoe dat komt? Na jarenlang folk-achtig gepriegel is hun gay-friendly pop-cover-album Popssical een schot in de roos. Zelfs Hillary Clinton, die toch ook mikt op de ‘pink vote’ én de vrouwen, heeft een flinke flirt met Well-Strung. De hit ‘Chelsea’s Mom’ is een regelrechte campagnevideo:

Well-String staat op het punt van internationaal doorbreken en wat mij betreft mogen ze Nederland zeker aandoen. Ik geef ze dan graag een rondleiding langs de videoclip-waardige hotspots van Rotterdam.

Wat vind jij van Well-Strung? En op welke plek zouden ze hun volgende videoclip mogen schieten?